Tjänster & utrustning

Produkter

Pro Audio

Märken vi jobbar med är Adamson på passiva delen, och EAW på den aktiva delen. Våra Adamson system har verkligen gjort succé vart vi än är. Fantastiskt klara i hela registret och kraftfulla. Till Adamson systemen använder vi PLM steg från Lab-gruppen, endast det bästa är bra nog. Något unikt med Adamson, är deras fantastiska 19” basar, som vi då har hos oss, och är helt sanslöst tok bra!

EAW riggarna är främst riktade mot medium stora scener, men är otroligt kraftfulla, klara i hela registeret och är 3vägs delade PA. En slitvarg, både som PA och som monitor. Vi har haft amatörer såväl som proffs som sagt när de haft våra EAW som monitorer ”helt sanslöst vilket bra ljud det är i dessa monitorerna”, vilket gläder oss!

Privat

På den privata sidan har vi ett utbud från små riggar till medium stora riggar. Kan vara allt från 10personer till 300 pers. Här jobbar vi främst med senaste tekniker från Mackie men även här kan man få EAW system om man vill ha lite extra av allt. Våra Mackie har smarta digitala lösningar, som tex en app för styrning av mixerbordet som är inbyggt i vissa av modellerna, där kan du ställa EQ och nivåer. En högtalare serie att komma ner och lyssna på om man står och fundera på att hyra in något extra för att lyfta festen ett par snäpp.

Installation

Något som vi redan blivit otroligt hyllade för, är våra installationer. Det kan vara allt från Line-array system, till små högtalare lösningar för en pub, frisörsalong osv. Vi har också ett brett sortiment av ljus för installation. I bildarkivet går de se bilder från en installation där det installerats allt från fasta ljus till rörliga ljus. Man kan få fysiska ljusbord, eller en datorstyrd variant med färdiga presets som vi gör åt er, och ingår i offerten. Uteserveringar är vi starka på med våra utomshus högtalare, som inte tar någon plats, knappt syns, men hörs däremot, snyggt, balanserat och klart ljud.

Mixerbord

Alla våra PRO Audio bord är från Allen&Heath. Små analog mixrar från Mackie och Allen&Heath.

Scen och tillbehör

Tross

Vi har en del tross också, vi har 4punktstross samt 1punktstross och vi har även möbler gjorda av tross, för tex en mässa, monter mm.

Tyg

Brandsäkrade tyger i många olika längder.

Podier

Vi använder oss av Ilmonte podier, och har olika längder på ben till dessa. Podiekjolar och trappor finns som tillbehör.

Ljus

Vi har allt från batteri-led till flat led pars, ledbars, strobe, 2lites, och movingheads. Ett par olika varianter för frontljus, rök och hazer maskiner.

Backline

Här använder vi oss av Yamaha, Pearl och Ludwig till trummor, Hartke och Ampeg till bas och Fender samt Vox till gitarr förstärkare. Vi har även ett par fina Synthar och Pianon från Yamaha och Korg.